ZÁRSZERELÉS

Zárszerelés zárcsere, zárjavítás Budapesten és Pest-megyében! Zárszerelő, zárcsere munkákkal keresse a lakatost a hét minden napján, az ügyeleti telefonszámunkon!

Telefon: +36 30 705 2223

zarszereles

Gyors és szakszerű megoldást kínálunk zárszerelés és ajtójavítás problémákra! Zárszerelés és zárcsere munkáinkat igyekszünk a lehetőségekhez képest gyorsan és kedvező áron elvégezni.
Kizárta magát? Mással is megesett már! Elveszett, vagy ellopták a kulcsait és ezért lakatost keres? Zárcsere, zárszerelés Budapesten 1 év garanciával! Budapest, Pest megye területén vállalunk mindenféle Zárcsere munkát! Illetéktelen kezébe került a kulcs? Azonnali Zárcsere szükséges! Hívja a zárszerelő lakatost a hét bármelyik napján! Zárcserénél a lakatos szakember bontatlan csomagolású zárakat szerel be, amit Ön előtt bontunk ki, ami biztosíték, hogy nem készült másolat a kulcsokból! Fontos, hogy a régi, évekkel ezelőtt felszerelt zárainkat lecseréltessük, hogy a mai biztonsági elvárásoknak megfelelő legyen! Zárcsere minden nap, akár azonnali kiszállással is!

Zárcsere, zárszerelő szolgáltatásunk ügyeleti jelleggel is a város egész területén akár fél órán belüli kiszállással is. Az előre egyeztetett időpontban a zárszerelő lakatos rövid idő alatt megállapítja a probléma okát, és amennyiben kéri a zárszerelést, azonnal el is végzi. Telefonon a probléma ismeretében előre adunk tájékoztató árajánlatot a zárcsere vagy zárszerelő munkáról. Biztonsági zárcsere után olyan zárak védik otthonát ami ellenáll a finom nyitás, fúrás, savazás, zártörés ellen. Biztonsági zár zárcsere az ön védelme és biztonsága érdekében! Önnek is érdeke, hogy otthonát jófajta Biztonsági zár védje és ez megfeleljen a biztosítók követelményeinek is. Fordítson rá figyelmet, hogy ajtója, azon belül értékei biztonságban legyenek!

Zárcsere Budapesten egy órán belüli kiszállással. Zárcsere munkáinkra 1 év garanciát biztosítunk.

Az előre egyeztettet időpontban érkezés, a gyors és a szakszerű munkavégzés jogos elvárás a megrendelőink részéről. Ne bízza a véletlenre, bízza a munkát lakatos szakemberre!

Zárcsere, Zárszerelés 1 év garanciával!

Kedvezmények!

Több zárszerelés esetén, valamint visszatérő megrendelőink számára kedvezményes árajánlatot adunk! Lakásbiztosítás esetén a biztosító által előírt biztonsági fokozatú zárat szereljük be. Ezért zárcsere előtt érdemes tájékozódni a biztosítás feltételeiről és ennek figyelembe vételével rendeljünk olyan zárat, ami az előírásoknak megfelel!

Árajánlat!

Telefonon hívás alkalmával a hiba ismeretében megközelítő árajánlatot tudunk adni Önnek. Keressen bennünket bizalommal, amennyiben az alábbiakban segítségre van szüksége:

Zárcsere:

Milyen esetekben lehet szükséges a zárcsere illetve zárszerelés?

  • Elveszett-Ellopták a kulcsainkat.
  • Illetéktelenek kezébe került a kulcs és félünk attól,hogy bemennek a lakásunkba?
  • Meghibásodott a zár, esetleg szándékosan megrongálták

Zárszerelés:

  • Amikor a zárak nem megfelelően működnek, akadozik a kulcs, nehezen működik a zár, esetleg új vagy plusz zárat szeretne.


A zárak élettartama használattól és minőségtől függően 5 – 10 év! Figyelembe véve ezt, érdemes megvizsgálni, lecserélni a zárakat. Sok esetben előfordult már, hogy megelőzhető lett volna egy sürgősségi zárnyitás az időben elvégzett zárcserével! Különösen fontos ez a kilincsmozgatású több pontos záraknál és a tollas kulcsos többcsapos záraknál! Ezeket az ajtókat sokszor csak fúrással lehet kinyitni és addig a lakásajtón nem lehet közlekedni!

Zárszerelés, zárcsere gyors kiszállással és garanciával!

Zárcsere és zárszerelés szolgáltatásunk az Ön rendelkezésére áll Budapesten, illetve Pest megye egész területén a hét minden napján!. Zárcserénél elengedhetetlenül fontos figyelnünk arra, hogy megfelelő minőségű zárat szereltessünk az ajtónkba! Minden esetben megtaláljuk a kedvező költségekkel járó megoldásokat! Zárcsere, zárszerviz és ajtónyitás szolgáltatásunk már több éve áll a lakosság szolgálatában!


Betörés megelőzése:

Egyetlen zár sem nyújthat teljes biztonságot! Egy szempont alapján viszont biztosan csökkenteni lehet  a fenyegetettséget! Legyen kicsit jobb az ajtóm és a záram, mint a szomszédé! A betörőnek nincs ideje foglalkozni a nehezen kinyitható zárakkal! Ezért a könnyebb megoldást választja! Például a betörő letöri a hengerzárat, pajszerrel vagy valami más eszközzel az ajtót befeszíti. Az olcsóbb zárakat “finom nyitással” könnyedén kinyithatja, ez azért veszélyes, mert a rablás folyamata után ezt megfordítva, külső sérelem nélkül vissza is tudja zárni és mi először nem is veszünk észre, hogy illetéktelen behatolás történt. A biztosító ilyen esetekben nem biztos, hogy megtéríti a lopás által okozta kárt és veszteséget! Mikor észleljük, hogy illetéktelen személy járt az otthonunkban, irodánkban és tárcsázzuk a rendőrséget, nyomok híján és a betörés látható nyomai nélkül nem indul nyomozás, lakásbiztosításunk ilyen esetekben nem érvényesíthető az okozott kár megtérítésére. Sok biztosító előírja a “finom nyitás”, zártörés és másolásvédett zárak beszerelését!

Ebben is tudunk segíteni ingyenes szaktanácsadással és a megfelelő zár beszerelésével.

Zárszerelés csak profi szakemberektől!

Biztosak lehetnek benne, hogy munkánk a hosszú távú biztonságot szolgálja, ezért a munkáink garanciálisak.

Zárcsere, zárszerelés:

  • A zárszerelésre garanciát vállalunk.
  • Zárszereléseinket professzionális szakember végzi!
  • Budapest és Pest megye területén egyaránt dolgozunk.
  • Speciális zárak szerelését, cseréjét, és javítását is vállaljuk.
  • Többponton záródó biztonsági zárak zárszerelése, cseréje , javítása a biztonságos otthon megvalósítása érdekében.
  • Biztonságizár zárszerelés.
  • Kódkártyazár szerelés, illetéktelen kulcsmásolás ellen.
  • Hevederzár szerelés, a nagyobb biztonság elérése érdekében.


Gyakori hiba takarékossági szempontokból, olcsó, silány minőségű zárak beszerelése. Ezen zárakat a betörők egyszerű technikákkal másodperceken belül kinyithatják. Bízzon több évtizedes tapasztalatunkban és mi segítünk, olyan minőségi biztonsági zárak beszerelésével, mely nagyobb eséllyel akadályozza meg az illetéktelen személyek behatolását ingatlanába!

Zárjavítás:

Mikor érdemes zárjavításon gondolkodni?

  • Olyan esetekben mikor az ajtózár nehezen, esetleg nem is működik.
  • Abban az esetben ha szeretné elkerülni a későbbi, esetlegesen nagyobb anyagi költséggel járó be, illetve kizáródásos eseteket.


Zárjavításnál gondolkodjunk reálisan és vegyük számba a lehetőségeinket. Biztosan megéri e javíttatni, nem kéne inkább zárat cserélni? Cégünk alapelve szerint nem barkácsolunk és csak olyan munkát végzünk el amire garanciát adhatunk és nevünket adhatjuk. Végül de nem utolsó sorban szem előtt tartva a megrendelőink érdekeit, elkerülve a későbbi nagyobb problémákat és kiadásokat! Mindenképpen többe kerül egy meghibásodott zár miatti sürgősségi zárnyitás és az azt követő zárcsere. A bosszúságról nem is beszélve, amikor fáradtan a munkából, vagy egy hétvégi szórakozás után nem tudunk bemenni a lakásba és várni kell a lakatosra!