AJTÓNYITÁS

Zárnyitás és Ajtónyitás éjjel-nappal!

Ügyelet éjjel-nappal: +36 20 280 5184

zarszerel


Kizáródott a lakásából? Őrizze meg nyugalmát és hívja ügyfélszolgálatunkat, hogy mielőbb indulni tudjunk zárat nyitni önnek!
Gyorsan kiérkezünk és kinyitjuk a zárat az ajtó sérülése nélkül !

Nagyon sok esetben indultunk már zárat nyitni és nem Ön az első akivel megesik, hogy zárnyitás miatt segítséget kell kérnie!
Ne érezze magát hibásnak, mert becsapódott az ajtó és a kulcs bent maradt! Tudja hány kedves ügyfelünknek segítettünk már, aki kétségbeesetten hívott minket ezzel a problémával? Talán tízezres számról is beszélhetünk! Mindenkinek ajtót nyitottunk!

Elveszett a kulcs, vagy ellopták? Kinyitjuk a zárat és ajtónyitás után zárat is cserélünk, mert szinte minden féle zárból van nálunk ilyen esetekre a szervizkocsinkban.

Mennyi idő alatt nyitjuk ki az ajtót?
Átlagosan 5 másodperc és 1, 1,5 óra között bármi megtörténhet. Minden az ajtótól és a zártól függ!

Mennyibe kerül a munka?
Telefonon pontos információt adunk a zárnyitásról! Az ajtónyitás utáni zárcsere költségeiről a helyszínen adhatunk pontos információt a cserélendő zárszerkezet ismeretében.

Ügyelet: +36 20 280 5184
Non-stop hívható

Mindig megtaláljuk a megfelelő módszert, ami a leggyorsabb és legkíméletesebb! Mi volt a legkíméletesebb? Nyitottam már többször egy varrótűvel is zárat, különféle kártyás módszerekkel, saját kulccsal és kulcs nélkül is.

Minden zárnyitás roncsolás nélkül és gyorsan történik?
Vannak módszerek, amiket nem használhatunk, mert a törvény tiltja. Ezekről a tiltott betörési módszerekről a videógalériánkban meggyőződhet.

A zárnyitás a legizgalmasabb része a munkánknak, mert a találékonyságunkat, problémamegoldó készségünket tesszük próbára! Mindez kevés lenne a megfelelő szakértelem, a sokféle zár ismerete és a sok éves tapasztalat nélkül.

Mi történik zárnyitáskor:
Mindenről, ami a zárnyitással kapcsolatos, tájékoztatást nyújtunk.

Becsapódott ajtó és a kulcs bent maradt?
Talán Ön az 5000-ik, aki sajnálatos módon így járt és nekünk annyi információ is elég, ha egy becsapódott ajtót szeretne kinyittatni és zárszerelő kollégánk már indul is!

Gyorsan elindulunk, amint Ön feladta a kártyás ajtónyitással a próbálkozást, mert mi tudjuk , hogy mindenkiben egy kis ’James Bond’ bújkál….
Annyit kérünk csak, hogy azután hívjon, ha feladta, vagy el sem kezdett kísérletezni.

Van amikor nem nyitunk ajtót? – Igen!

  • Amikor nem áll mellettem a lakás jogos használója!
  • Amikor nem tudja hitelt érdemlően igazolni jogosultságát!

Még nem találkoztunk olyan ajtóval, amit ne tudtunk volna kinyitni, mert sok féle zárnyitással kapcsolatos furfang lapul a zsebünkben és mindenre fel vagyunk készülve, ami a zárnyitó szakma során szembe jöhet velünk!

Mikor hívjon minket?

  • Amikor gyorsan a lakásába szeretne bejutni.
  • Amikor be kell törni az ajtót, mert nem lát a zár kinyitására más megoldást…és mi megnyugtatjuk, hogy mégsem kell betörni.
  • Amikor nem kell betörni, de mégsem nyílik.
  • Amikor már betörte majdnem és mégsem nyílik.
  • Amikor már a szomszéd is feladta és régóta be szeretne menni a lakásába.

Ügyeleti telefonszám:
+36 20 280 5184

Ajtónyitás Éjjel-Nappal