HEVEDERZÁR

Hevederzár szerelés

Hevederzár felszerelésekor több fajta zárat tudunk ajánlani, ami árban és minőségben is eltér. Ezt a megrendelő anyagi elképzeléseihez és az ajtó minőségéhez, adottságaihoz igazítjuk.

heveder

A betörők nagy többségét elriasztja a hevederzár az ajtón! Nem könnyű a megfelelő zárbetéttel ellátott hevederzárat kinyitni még szakembereknek sem, akiknek van idejük a nyitásra és olyan eszközökkel is dolgozhat, amivel a betörők nem! Ezért az olcsó hevederzár is nagyban fokozza a biztonságot. Nincs ideje a betörőnek általában 2-3 zárral vesződnie és nem is fogja megkísérelni a betörést!

Betörés során a legtöbb esetben a bejárati ajtón keresztül történik a behatolás. Egy rossz minőségű nyílászáró felfeszítése vagy az egyszerű zárszerkezetek feltörése a bűnözők számára nem jelentenek nehézséget. De ha van az ajtónkon egy Biztonsági zár és egy hevederzár, akkor már a bűnöző sem tud hozzánk behatolni, mert a bonyolultabb, időigényesebb zár, hevederzár nyitására nincs ideje. Így majdnem biztosak lehetünk benne, hogy mikor elmegyünk az otthonunkból értékeink biztonságban vannak!

Egy jó minőségű hevederzár, ha jól van felszerelve, biztonságosabb lehet, mint egy rács, és még sincs bezártság érzésünk sem. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy minden zár és ajtó kinyitható valamilyen módon!

Profi munkát végzünk és ön csak akkor fizeti ki az előre megbeszélt összeget, ha teljesen elégedett a munkával, amit elvégeztünk!

Hevederzárakkal kapcsolatban érdeklődhet a
+36 20 280 5184-es telefonszámon!