ZÁRSZERELÉS

Zárszerelés zárcsere, zárjavítás Budapesten és Pest-megyében! Zárszerelő, zárcsere munkákkal keresse a lakatost a hét minden napján, az ügyeleti telefonszámunkon!

Telefon:
+36 20 280 5184

Zárszerelés
Gyors és szakszerű zárszerelés és zárszerviz a szakértőtől!

Zárszerelés és zárcsere szolgáltatásainkkal igyekszünk minél előbb, egy kiszállással, gyorsan és kedvező áron elvégezni a megrendelt munkát.

Ügyeleti telefonos elérhetőségünkön az eltelt sok évben számtalan kedves ügyféllel léptünk kapcsolatba és bizton állíthatom, hogy a zárszerviz ügyfélszolgálatunkkal folytatott beszélgetés első percében, már szinte biztosan tudjuk milyen problémával állunk szemben! Amire zárszerviz és zárcsere szolgáltatásunkat a kiváló lakatos és zárszerelő kollégánk meggyőző gyorsasággal és szakértelemmel bizonyítja! Hívjon minket bátran, ha első alkalommal végleges és gyors megoldást szeretne a zárszereléssel kapcsolatos problémáira!

Azonnali Zárcsere szükséges! Hívja a zárszerelő lakatosmestert a hét bármelyik napján! Zárcserénél a lakatos kollégánk bontatlan csomagolású zárakat szerel be, amit Ön előtt bontunk ki, ami biztosíték, hogy nem készült másolat a kulcsokból!

Zárcsere minden nap, akár azonnali kiszállással is!

Zárcsere és zárszerelő szolgáltatásunk ügyeleti jelleggel is a város egész területén, akár fél órán belüli kiszállással is az ön igényei szerint, minden nap rendelkezésére áll. Előre egyeztetett időpontban is rendelkezésre állunk és zárszerelő lakatos munkatársunka zárral kapcsolatos problémát megoldja. Telefonon a probléma ismeretében előre adunk tájékoztató árajánlatot a zárcsere vagy zárszerelő munkáról. Biztonsági zárcsere után olyan zárak védik otthonát ami ellenáll a finom nyitás, fúrás, savazás, zártörés ellen. Biztonsági zár zárcsere az ön védelme és biztonsága érdekében! Önnek is érdeke, hogy otthonát jófajta biztonsági zár védje és ez megfeleljen a biztosítók követelményeinek is. Az általunk beszerelt szerkezeteket a MABISZ minősítés szerint választjuk és a számlát a biztosítási esemény szerint kiállítjuk!

Zárcsere, zárjavítás és egyéb zárszerelési munkáinkra egy év garanciát vállalunk!

Az előre egyeztettet időpontban érkezés, a gyors és a szakszerű munkavégzés jogos elvárás a megrendelőink részéről. Ne bízza a véletlenre, bízza a munkát lakatos szakemberre!

Zárcsere, Zárszerelés 1 év garanciával!

Ingyenes árajánlat!

Telefonon hívás alkalmával a hiba ismeretében megközelítő árajánlatot tudunk adni Önnek. Keressen bennünket bizalommal, amennyiben az alábbiakban segítségre van szüksége:
A zár élettartama a zár minőségétől és az igénybevételtől is függ! Vegye figyelembe a kevesek által ismert ’tervezett avulás’ tényét! Szinte mindenre érvényes piacgazdasági trend sajnos nem kíméli a pénztárcánkat és ez alól a biztonság-technika sem kivétel. Figyelembe véve ezt, érdemes megvizsgálni, lecserélni a zárakat időben.

Sok esetben előfordult már, hogy megelőzhető lett volna egy sürgősségi zárnyitás az időben elvégzett zárcserével! Különösen fontos ez a kilincsmozgatású több pontos záraknál és a tollas kulcsos többcsapos záraknál! Ezeket az ajtókat sokszor csak fúrással lehet kinyitni és addig a lakásajtón nem lehet közlekedni!
Nem érdemes tapasztalatlan és ismeretlen szakembert hívni, mert ezt esetleg a pénztárcánk bánja! A megelőzés fontosabb mint a drasztikusabb beavatkozás később, nem beszélve a bosszúságról, amikor nem tudunk az ajtón közlekedni. Sokan estek már ’fogságba” órákra, vagy hosszabb időre. Erről az Ajtónyitás menüpontban is olvashat érdekes írásokat.

Zárcsere és zárszerelés szolgáltatásunk az Ön rendelkezésére áll Budapesten, illetve Pest megye egész területén a hét minden napján!. Zárcserénél elengedhetetlenül fontos figyelnünk arra, hogy megfelelő minőségű zárat szereltessünk az ajtónkba! Minden esetben megtaláljuk a kedvező költségekkel járó megoldásokat! Zárcsere, zárszerviz és ajtónyitás szolgáltatásunk sok éve áll az Ön szolgálatában!

Telefon:
+36 20 280 5184